main logo
477

Trafic restricționat în apropiere de Zimbru, în timpul meciului Moldova-Franța

În timpul desfășurării mult așteptatului meci de fotbal Moldova-Franța, pe 22 martie, pe mai multe străzi din apropierea stadionului Zimbru din Chișinău traficul rutier va fi restricționat.

Trafic restricționat în timpul meciului Moldova-Franța

Despre aceasta au comunicat reprezentanții forțelor de ordine în cadrul unei conferințe de presă, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului Naţional de Poliţie (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, traficul rutier va fi restricționat pe străzile Cuza Vodă, Burebista și bulevardul Dacia preventiv de la orele 17:00 – 18:00.

„Aceste ore pot fi modificate în funcție de evaluarea riscurilor și a fluxului de mijloace de transport care vor fi în zonă”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

De asemenea șeful adjunct al IGP a menționat că parcarea mijloacelor de transport care au acces în zona stadionului va fi permisă în curtea Liceului Heritage, iar automobilele destinate organizatorilor vor fi parcate în interiorul stadionului Zimbru.

Totodată ofiţerul de securitate al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Veaceslav Samarschi, a îndemnat amatorii de fotbal să folosească transportul public. „Vor circula mai multe unități de transport atât înainte de meci, cât și după”, a comunicat ofițerul de securitate al FMF.

Meciul de fotbal Moldova-Franța din Cadrul preliminarelor Euro 2020 va avea loc pe data de 22 martie pe stadionul Zimbru începând cu ora 21:45. La meci sunt așteptate în jur de zece mii de persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării