main logo
895

Trafic intens în mai multe puncte de trecere la frontiera cu România

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) prezintă informații actualizate despre situația la punctele de trecere ale frontierei.

Trafic intens în mai multe puncte de trecere la frontiera cu RomâniaFoto: border.gov.md

(14:40) Valori ridicate de trafic se înregistrează în mai multe puncte de trecere a frontierei Republicii Moldova cu România, transmite Știri.md.

Este vorba despre Leușeni, Sculeni, Costești și Cahul.

Potrivit Poliției de Frontieră, în toate punctele se lucrează în regim sporit, fiind întreprinse toate măsurile necesare pentru degajarea circulației și reducerea timpilor de așteptare la trecerea frontierei de stat. 

(09:00) Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) informează că în dimineața zilei de astăzi, 12 august, la două puncte de trecere se atestă trafic intens și continuu de mijloace de transport.

Este vorba despre punctele Leușeni și Sculeni, pe sensul de ieșire din țară.

Astfel, au fost deschise suplimentar piste de control, inclusiv pe direcția opusă a circulației. De asemenea, a fost suplinit numărul de angajați din prima linie, a avut loc sincronizarea acțiunilor dintre polițiștii de frontieră și vameși, inclusiv menținerea unei conlucrări cu omologii români. 

În context, IGPF menționează că la punctul de trecere Costești se trece liber, fără rânduri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării