main logo
459

Tot mai multe companii se implică în eco-proiectul Verde.md

Companiile din Republica Moldova au dat dovadă de receptivitate și se implică în campania de plantare a copacilor Verde.md, care are scopul de a readuce Chișinăului imaginea unui oraș mai verde.

Tot mai multe companii se implică în eco-proiectul Verde.mdTot mai multe companii se implică în eco-proiectul Verde.md

Una dintre acestea este și compania Lokmera SRL. Echipa lor au cumpărat șapte mesteceni pe care îi vor sădi în parcul Alunelul din sectorul Buiucani.

Compania Lokmera SRL ocupă o poziție de lider în domeniul furnizării echipamentelor de măsurare şi control, precum şi a soluţiilor integrate de laborator. 

În prezent, Lokmera este unul dintre principalii furnizori de echipament metrologic, utilaj analitic, aparatură de testare, sisteme de monitorizare și radioprotecție nucleară de la producători de renume mondial.

Prin acest gest, compania a dat dovadă de activism civic, iar angajații vor putea urmări cum cresc mestecenii odată cu dezvoltarea companiei. 

Verde.md este un eco-proiect nonprofit al companiei Simpals. Ideea acestuia a apărut în urma intemperiilor din 21-22 aprilie, care au provocat pagube grave copacilor din Capitală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării