main logo
5512

Topul țărilor preferate de moldoveni în vacanța de vară: Prețuri și oferte

Odată cu debutul sezonului estival, agențiile de turism din Moldova au devenit mai active. Potrivit datelor serviciului analitic „999 Business”, în perioada mai-iunie, pe site-ul 999.md au fost publicate cu 29% mai multe oferte de vacanță peste hotare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Topul țărilor preferate de moldoveni pentru vacanță: Prețuri și oferte

Destinația preferată a turiștilor moldoveni este Bulgaria, în ciuda faptului că agențiile de turism propun mai multe oferte de vacanță în Turcia. 

Bulgaria

Pe site-ul 999.md găsiți oferte de odihnă în Bulgaria la doar 60 de euro. Prețul include cazarea într-un hotel de două stele, însă nu și hrana și transportul. Costurile ofertelor ce includ hoteluri de patru stele cu program „all inclusive” pornesc de la 240 de euro.

Grecia

Cele mai accesibile oferte de vacanță pe meleagurile grecești încep de la 150 de euro (hotel de 3 stele, fără transport, dar cu prânz și cină) sau de la 310 euro (hotel de 4 stele, 3 mese pe zi, fără transport). De asemenea, Grecia oferă cele mai scumpe oferte din domeniul turismului internațional: 1199 euro pentru un hotel de 5 stele cu două mese, SPA, piscină și biserică pe teritoriul hotelului sau 2105 euro pentru un hotel de 5 stele cu program „all inclusive”, servicii de dădacă și scufundări.

Turcia

Cea mai accesibilă ofertă de odihnă în Turcia de pe 999.md este la un preț de 240 de euro și include un hotel de 3 stele cu program „all inclusive”. Iar cea mai scumpă ofertă costă 1 110  euro și include 7 zile de odihnă într-un hotel de 5 stele, transport confortabil și program „all inclusive”. 

Egipt

În Egipt, cele mai accesibile oferte încep de la 250 de euro. Această sumă include 7 zile de odihnă într-un hotel de 4 stele cu program „all inclusive” și transportul. Iar cei care apreciază confortul ”pe deplin”, vor trebui să scoată din buzunar 1.065 euro pentru 5 stele, „all inclusive” și 8 zile de odihnă regală pe litoralul Mării Roșii sau Mării Mediterane.

Ucraina

Ofertele de odihnă în țara vecină rămân unele dintre cele mai accesibile. Opt zile de odihnă (fără hrană și transport) într-o cameră standard sau într-o casă simplă costă doar 90 de dolari pentru două persoane. 

Muntenegru

Anul acesta, turiștii moldoveni sunt din ce în ce mai interesați de stațiunile din Muntenegru. 

Pe 999.md pot fi întâlnite oferte de 195 euro pentru un sejur de opt zile, care include transportul și micul dejun. 

De asemenea, e posibil de achiziționat și oferte fierbinți de la 140 de euro. 

Atunci când alegeți un tur de vară cu o vacanță pe plajă, să nu uitați că:

- De obicei, prețurile includ cazarea într-o cameră pentru două persoane, de aceea, este mai avantajos să vă odihniți împreună cu cineva;

- Prețurile variază în dependență de sezon. Fiți atenți la perioada pe care o alegeți pentru a merge în vacanță;

- Prețul ofertei depinde de hotel și de numărul de stele care îi sunt atribuite. Alegeți doar hotelurile de încredere, cu recenzii pozitive;

- Multe agenții de turism oferă reduceri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.

Statistica este oferită de serviciul analitic „999 Business” și are la bază prețurile celor mai vizionate anunțuri de pe 999.md din subcategoria „Turism internațional” pentru perioada mai-iunie 2019. 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării