main logo
662

Top 5 cele mai spectaculoase ținute de la finala națională Eurovision

Artiștii din showbizul de acasă au concurat nu doar cu vocea și melodiile, dar s-au întrecut și la capitolul ținute stilate și show.

Top 5 cele mai spectaculoase ținute de la finala națională EurovisionTop 5 cele mai spectaculoase ținute de la finala naționala Eurovision

În seara de 2 martie, membrii juriului și publicul au ales cine ne va reprezenta țara la cel mai prestigios concurs muzical din Europa – Eurovision Song Contest Tel Aviv 2019, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Anna Odobescu a câștigat trofeul. Evenimentul a fost mediatizat și discutat atât în presă, cât și pe rețelele de socializare.

Trebuie să subliniem și ținutele în care și-au făcut apariția pe scena Eurovision vedetele noastre, unele reușind de-a dreptul să impresioneze, altele mai puțin. Iată cele mai frumoase și inspirate top 5 ținute.

1. Dianna Brescan ne demonstrează încă odată că ține cont de tendințele acestui sezon și urmărește ce creează marele case de modă. Interpreta a purtat un superb costum monocrom. Pantalonii evazați, cu talia înaltă, i-au evidențiat silueta fără cusur. Un detaliu stilat și asimetric a fost croiala mânecilor și pălăria de damă elegantă.

2. Anna Odobescu – câștigătoarea din acest an al finalei naționale Eurovision a optat pentru un body sexy, într-o nuanță metalică, cu tăieturi îndrăznețe. Artista a avut, probabil, cea mai sexy apariție în seara de 2 martie.

3. Maxim Zavidia a ales să poarte o ținută extravagantă, cu detalii inspirate din costumul unui comandant. Lookul adoptat de cântăreț a fost unul neobișnuit.

4. Trupa Lemonique este un cocktail din emoții pozitive și dispoziție bună. Aparițiile lor pe scena de la Eurovision au fost excentrice. În ținutele artiștilor s-au evidențiat printurile bizantine, pielea lăcuită, țesăturile din tul, dar și detaliile sclipitoare. 

5. Aurel Chirtoacă a îmbrăcat un costum clasic, în carouri, de inspirație vintage, pe care l-a accesorizat reușit cu o pălărie în același stil. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării