main logo
9240

Tiraspolul caută soldați pentru Putin? Mesajul viral din Transnistria

Tiraspolul ar fi adresat un mesaj tinerilor cu îndemnul de a se înrola în armata rusă.

Tiraspolul caută soldați pentru Putin? Mesajul viral din Transnistria

Fostul deputat al Platformei DA Alexandru Slusari a publicat un mesaj cu un astfel de apel, lansat de Tiraspol, transmite Știri.md.

”Patrioții Republicii Moldova din Transnistria m-au rugat să public acest anunț, care deschis circulă în regiune, inclusiv prin canale de Telegram.

”Invităm la serviciul militar în Forțele Armate al Federației Ruse. Tinerii cu vârstele cuprinse între 19-40 de ani, cu cetățenie rusă, fără antecedente penale, cu studii sau cu catedra militară a Federației Ruse. Salariu de la 30.000 de ruble rusești, asigurare cu echipament, pachet social inclus, alimentație și asigurare cu locuință. După finisarea contractului militar deveniți membrul sistemului de economii și ipoteci al Forțelor Armate din Federația Rusă. Asta vă va aduce lunar 25.000 de ruble rusești.

Toate detaliile le puteți primi la interviu la care vă puteți programa la numărul de telefon: 0-779-53-032”.

Din câte înțeleg, procesul de recrutare în armata rusă în Transnistria s-a intensificat enorm. Nimeni nu ascunde că acești mercenari vor merge la război cu Ucraina. Apare întrebarea cine tensionează situația în regiune?”, a scris Slusari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării