main logo
2744

Tiraspol: Un individ a ieșit în stradă să cânte după ce a omorât un om

Un individ a ieșit în stradă să cânte la tobe improvizate după ce a omorât un om. Cazul a avut loc la Tiraspol.

Tiraspol: Un individ a ieșit în stradă să cânte după ce a omorât un omColaj: Știri.md

Potrivit așa-zisului minister de Interne din stânga Nistrului, „toboșarul” este un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar bărbatul ucis de acesta era un prieten de-al tatălui său, un bărbat de 61 de ani, transmite Știri.md.

Tragedia s-a petrecut pe 19 noiembrie. Între cei doi s-a iscat o ceartă, după ce au consumat alcool împreună. Potrivit suspectului, prietenul său de pahar l-ar fi acuzat de „promiscuitate și viziuni romantice netradiționale”. Bărbatul, care a fost judecat în repetate rânduri, susține că a fost grav jignit și a decis să-și apere „onoarea și demnitatea” cu pumnii. La început l-a bătut pe infractor cu mâinile, după care cu un scaun și alt mobilier și electrocasnice din bucătărie.

Pentru a se calma, bărbatul a mers în centrul Tiraspolului, luând cu el oale din bucătărie și scaune, din care și-a improvizat niște tobe și „a ținut un concert” timp de două ore. Imagini cu individul în timp ce bate „tobele” improvizate au apărut în mediul online.

Tiraspoleanul s-a întors la locul tragicelor evenimente o zi mai târziu. De cadavru nu s-a atins, dar instrumentul crimei - tot ce a mai rămas din scaun - a fost aruncat. Nu a putut acoperi urmele, iar seara a fost reținut sub suspiciunea de omor.

În găsirea și reținerea atacatorului a fost implicat un câine de serviciu. 

Pentru uciderea bărbatului de 61 de ani, „toboșarul” riscă de la șase la 20 de ani de închisoare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării