main logo
417

Tinerii participă la un nou challenge: Provocarea curățeniei

Tinerii din întreaga lume sunt îndemnați să posteze fotografii cu locații pline cu gunoi înainte și după ce aceștia au făcut curat.

Tinerii participă la un nou challenge: Provocarea curățeniei

Provocarea a ajuns și în Moldova. O internaută a publicat pe Facebook fotografiile unui spațiu, care s-a transformat treptat într-o gunoiște, transmite Știri.md cu referire la Diez.md

Victoria Ursu își propune, alături de alți consăteni, să curețe satul și prin urmare, să îndeplinească provocarea.

Tânăra a menționat că a fost provocată să fotografieze locuri unde este mult gunoi, după care să le fotografieze după ce face curat. Internauta a menționat că în sat e prea mult gunoi și a provocat, la rândul ei, consătenii să o ajute. Rezultatele provocării o să le vedem pe parcurs, dar deocamdată cine vrea să se alăture inițiativei poate să o facă azi, la ora 17.00, sau să accepte provocarea și să facă curat în zonele în care locuiesc.

„Salutare oameni frumoși astăzi am fost provocată să fac poze unde este mult gunoi, după care să fac curat împreună cu oameni gospodari, și să facem poze și după curățenie demonstrând că se poate să fie curat și în satul Floreni. Cu părere de rău, satul nostru este atât de murdar încât no să-mi ajungă memoria la țel ca să fac poze. Haideți să nu așteptăm să facă statul, primăria… pentru că nu vor face… până n-o să punem mâna noi pe mături, no să fie curat.

Chiar acum am făcut poze în fosta livadă de pruni unde cândva era că în rai, frumos curat și verde, și să știți că n-au venit străini din Călărași, Orhei sau din altă parte, tot cei din Floreni fac mizerie, așa că vă îndemn pe toți, indiferent în care parte a satului locuiți, faceți poze unde e murdar, faceți curat, apoi postați poze cum e frumos…

Deci Vineri 15 martie ora 17 haideți să ieșim să facem curat aici, apoi facem și în altă parte ca să avem și noi un sat și o casă curată… apropo, aici în poze gunoiul se află în apropiere de fântânile de unde consumam noi toți cei de la clădiri apă…”, a scris Vica Ursu într-o postare pe Facebook. 

Acest challenge a fost pornit pe 10 martie și deja pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care oamenii demonstrează că și lucrurile utile pot fi populare.

3

2

1

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării