807
0
Tinerii din PAS și PPDA cer Procuraturii să explice de ce au fost eliberați luptătorii K1
807
0

Organizațiile de tineret ale Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Platforma Demnitate și Adevăr a depus un demers la Procuratură prin care solicită explicații privind motivele care stau la baza eliberării din arest ale celor doi inculpați în dosarul bătăii de lângă Centrul Comercial Atrium.

PAS Youth și Tinerii DA au organizat astăzi și un flash-mob pentru comemorarea morții lui Serghei Bejenari, tânărul care a fost agresat și a decedat la circa o săptămână de la bătaie, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Mai grav decât să omori în bătaie pe cineva este să-i lași în libertate pe vinovați! Anume asta a făcut ieri justiția capturată a Republicii Moldova, eliberându-i din arest la domiciliu pe cei doi inculpați, luptători de K1 din anturajul lui Țuțu. 

Poți să dai palmă unui deputat PD și să riști 5 ani de închisoare, și poți să bați până la moarte un tânăr și să stai la libertate, dacă știi pe cine trebuie! Iată cam asta este logica justiției din Republica Moldova.”, scrie deputatul ACUM, Radu Marian.

Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, luptătorii K1 care sunt cercetați în dosarul bătăii de lângă Centrul Comercial Atrium, soldat cu decesul unui tânăr de 28 de ani, au fost eliberați din arest la domiciliu, a scris ieri portalul Anticoruptie.md. 

Potrivit sursei citate, instanța a respins solicitarea procurorului pe caz de a-i pune pe cei doi sub control judiciar, cu aplicarea interdicției de a părăsi localitatea.

Citește și
article image
Crima de la Caracal: Ucigașul va mai sta o lună după gratii
0
215
article image
Protest la Procuratură: Țăranii au venit cu furcile....
1
2791
article image
Crima de la Micleușeni: Tinerii care și-au ucis amicul,...
0
333
article image
Procuratura Generală explică de ce au fost reținute Tauber...
0
2110