main logo
17918

Tineri tunși forțat la Călăraşi. Un suspect, complice la omor în Italia

O persoană din grupul care i-a tuns forțat pe cei doi tineri din Călărași a fost condamnat, în 2014, la 24 de ani de închisoare în Italia pentru că ar fi participat alături de alți doi cetățeni ai R. Moldova la omorul unui cetățean în vârstă de 34 de ani din Tunisia.

Tineri tunși forțat la Călăraşi. Un suspect, complice la omor în Italia

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către Inspectoratul de Poliție (IP) Călărași, care l-a identificat pe suspect. Șeful adjunct al IP Călărași, Marin Cerne.

Potrivit presei italiene, crima la care ar fi participat și Sergiu Buruiană a avut loc în aprilie 2012, la Padova, Italia. 

Sergiu Buruiană a fost implicat și într-un alt caz în Italia, care datează din 2010. Presa internațională scria atunci că opt moldoveni, dintre care doi minori, au fost reținuți pentru vătămare și rezistență față de carabinieri.

Numele lui Sergiu Buruiană figurează și într-un doar în care a fost decăzut din drepturile părintești. În octombrie 2017, un bărbat de 31 de ani din Călărași, cu nume similar, a fost condamnat de Judecătoria Strășeni la 220 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de trei ani. 

Detalii la acest subiect, citiţi făcând click pe ZdG.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării