main logo
445

Tineri din Moldova, nominalizați la Premiul European pentru Presă

Câțiva tineri moldoveni au fost trecuți în lista scurtă la Premiul European 2019 la categoria Inovații, pentru proiectul The Drums of Democracy.

Tineri din Moldova, nominalizați la Premiul European pentru Presă

„Tobele Democrației” cuprinde o serie de reportaje cu și despre oamenii ce luptă în și pentru Moldova, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Proiectul The Drums of Democracy a fost primul din lista „Colțurile Europei”, ales și nominalizat la Premiul European, alături de articole și materiale a renumiților jurnaliști de le Reuters, Der Spiegel și New York Times. Reportajele ilustrează starea democrației din țara noastră prin spectrul vieții mai multor tineri care au ales să rămână aici, să lupte și să crească.

Tinerii s-au alăturat platformei Are We Europe Collective, creată pentru a susține și promova talentele de pe continentul european care tind să-și dezvolte propriile produse media.

La proiectul nominalizat a lucrat o echipă întreagă de tineri, atât din țara noastră, cât și de peste hotare, printre care, Ion Donică, Ramin Mazur, Cătălina Dumbrăveanu, Victoria Colesnic, Maikel Botterman, Eugen Papen, Ties Gijzel, Mick ter Reehorst, Kyrill Hartog și Marije Martens.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării