main logo
1217

The Motans a organizat cel mai mare concert din istoria Arenelor Romane

Peste 80.000 de euro. Atât a costat „The Motans Grand Concert”, cel mai mare concert The Motans de până acum, care a avut loc vineri seara la Arenele Romane.

The Motans a organizat cel mai mare concert din istoria Arenelor Romane

Cu Dara și Lucia în deschidere, Irina Rimes si Delia invitate speciale, 5 backing vocals, un cor format din studenți ai Academiei Tehnice Militare, pentru piesa „Maraton”, spectacolul a beneficiat și de o scenografie specială ce a inclus coloane romane în mișcare sub formă de statui vivante, efecte pirotehnice și lasere asigurate de KLS Lasers, Pyro Events, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro. 

De asemenea, show-ul care i-a impresionat pe cei 5000 de spectatori a creat o premieră la București cu un sistem de sonorizare D&B GSL, cel mai performant model de sunet care nu există în România și care a fost adus special din Ungaria, pentru acest eveniment. 

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au onorat cu prezența la această reuniune a familiei The Motans,  publicul a fost cel care a făcut ca acest concert sa fie extraordinar si unic. A fost cu adevărat un Grand Concert, o poveste frumoasă pe care am trăit-o împreună.  Multumesc Global Records, NGM Creative și desigur echipei The Motans pentru toată munca depusă”, a declarat la final artistul The Motans. 

„The Motans Grand Concert”, o producție de peste 80.000 de euro

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării