271
2
The Best Team: Peste 167 de echipe participă la competiția de la Vatra
271
2

The Best Team este prima ediție a competițiilor între liceele din întreaga țară și jocuri distractive pentru întreaga familie, care se va desfășura la Complexul Etno-Cultural Vatra pe 19 și 25-26 mai.

Îți oferim 8 motive de ce trebuie să vii cu familia sau prietenii la competiții:

1. Peste 167 echipe concurente

Zeci de licee din toată țară au răspuns provocării să participe la The Best Team. Copiii vor beneficia de un suport competent de perfecționare a cunoștințelor, a încrederii în sine și a spiritului competitiv într-un cadru prietenos.

2. Trasee unice

The Best Team e primul și unicul proiect din țară, care pune la dispoziția ta zeci de jocuri pe traseele cu obstacole, jocuri distractive și competiții pentru orice categorie de vârstă.

3. Zona Family

Două zone vor fi amenajate cu mici jocuri distractive pentru părinți și copii, aceștia vor dezvolta spiritul de echipă și o comunicare mai eficientă cu părinții.

4. Competiții între vecini/familii/colegi de muncă

Înregistrează-ți echipa în prealabil până pe 23 mai, accesând link-ul https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6și profită de toate traseele cu obstacole.

5.Peste 9 competiții

Fiecare copil și adult își va putea descoperi și dezvolta talentele la competițiile de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliana, tir cu arcul, darts, trânta, armwrestling.

6.Program artistic 

În timpul evenimentului de pe scena mare veți putea savura muzica live, interpretată de ansamblurile de muzică autohtone.

7.Premii

Și pentru că nu există concursuri fără de premii, performanțele copiilor vor fi apreciate cu diplome, medalii, cupe și premii bănești de la parteneri.

8. Discotecă open air

La finalul evenimentului ne vom delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora.

Pentru înregistrare accesați https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6

Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/

Evenimentul este organizat de către A.O Centrul Cultural VATRA în colaborare cu Direcția Municipală pentru Protecția Copilului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Inspectoratul General de Poliție alături de Administrația publică locală și Instituțiile de învățământ.­

Știri.md este partener media al evenimentului.

Citește și
article image
Pericolul la care sunt expuşi copii care stau prea mult la...
0
339
article image
Peste 300 de copii din Găgăuzia vor primi gratuit...
0
83
article image
Preoți italieni, trimiși în judecată pentru că ar fi...
0
101
article image
Rechin dintr-o specie protejată, gătit la un festival din...
0
134