main logo
1811

Textul integral al Dispoziției nr. 29 a Comisiei Situații Excepționale

Ieri, 14 mai, a avut loc o nouă ședință a Comisiei Situații Excepționale a R. Moldova, în cadrul căreia a fost aprobată Dispoziția nr. 29.

Textul integral al Dispoziției nr. 29 a Comisiei Situații Excepționale

Astfel, membrii comisiei au aprobat 6 puncte ce țin de gestionarea pandemiei de coronavirus în R. Moldova, transmite Știri.md.

Potrivit dispoziție, începând cu ziua de azi, 15 mai, satul Talmaza iese din carantină, iar restricțiile impuse în orașul Ștefan Vodă urmează a fi ridicate mâine, 16 mai.

De asemenea, Comisia a dispus scutirea de taxe vamale a două loturi cu ajutor umanitar pentru sistemul medical din țara noastră.

Pe lângă asta a fost autorizată cu cursă charter care va repatria mai mulți moldoveni aflați în orașele Zurich și Tirana.

Cu toate acestea, Comisia pentru Situații Excepționale avertizează că „nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării