main logo
1632

Tesla Blue, pastila care face ravagii în cluburile de noapte

Tesla Blue este o pastilă extrem de puternică care face ravagii prin cluburi. Managerul unui local din România a sfătuit tinerii să nu consume acest drog, după ce un bărbat a murit sâmbătă și alți doi au fost internați într-un spital.

Tesla Blue, pastila care face ravagii în cluburile de noapteFoto: Shutterstock

Tesla Blue este o pastilă de Ecstasy extrem de puternică, o combinație între MDMA și cocaină, arată publicația „The Sun”. Este un amestec letal, comercializat în cluburile din Londra și Bristol, arată sursa citată, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Un club din Bristol a publicat un avertisment pe pagina de Instagram, asupra periculozității substanței, vorbind despre „pastilele extrem de puternice”.

Avertismentul a fost lansat după ce un tânăr de 21 de ani a murit vineri, iar alți doi bărbați au fost spitalizați după ce ar fi consumat pastile Tesla Blue, într-un club din Tottenham, Londra. 

Doar analiza toxicologică va arăta însă dacă s-au intoxicat cu noul drog, arată sursa citată.

Alte câteva zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O fotografie a pastilei de culoare albastră, turnată în forma unei mașini electrice Tesla, a fost afișată de club alături de următorul avertisment: „Atenție, pastile extrem de puternice în circulație”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării