main logo
380

Termoelectrica organizează o tombolă cu premii de Hramul Chișinăului

SA „Termoelectrica” va oferi trei abonamente gratuite pentru încălzire în cadrul unei tombole organizate de Hramul Chișinăului.

Termoelectrica organizează o tombolă cu premii de Hramul ChișinăuluiFoto: știri.md

La tombolă pot participa locuitorii municipiului Chișinău conectați la sistemul centralizat de termoficare și fără datorii pentru consumul de energie, transmite Știri.md cu referire la IPN

Câștigătorii vor fi aleși pe 14 octombrie, la standul întreprinderii SA „Termoelectrica”, care va fi amplasat la intrarea în Scuarul Europei din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, participanții la concurs trebuie să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare), să declare pe propria răspundere că deține în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul. Să se înregistreze pentru participarea la tombolă și să se identifice cu actul de identitate.

Înregistrarea la tombolă va începe la ora 10:00 şi se va încheia la ora 15:50, la standul Termoelectrica. Extragerea câștigătorilor va avea loc în  mod public, în aceeași zi, pe 14 octombrie, ora 16:00. Prezența participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Câștigătorii selectați prin tragere la sorți vor fi premiați cu certificate, conform premiului obținut. Deținătorul premiului I nu va plăti pentru încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită în lunile octombrie, noiembrie și decembrie a acestui an. 

Respectiv, posesorii premiului II și III nu vor achita pentru încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită câte două (noiembrie, decembrie 2019) și, respectiv, o lună (decembrie 2019).

Tombola organizată de SA „Termoelectrica” este la a III-a ediție. Mai multe detalii despre organizarea tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” doritorii pot afla în Regulamentul care poate fi găsit pe www.termoelectrica.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării