main logo
418

Termoelectrica anunță că e gata să conecteze consumatorii la căldură

Termoelectrica anunță că este pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor, după ce a finalizat programul lucrărilor de modernizase și mentenanță, anunțat la începutul acestei veri.

Termoelectrica anunță că e gata să conecteze consumatorii la căldurăFoto: pikabu.ru

Despre acest lucru a comunicat directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Procedura de conectare la căldură a rămas aceeași. La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica „nu operează cu termenii începutul și sfârșitul sezonului de încălzire”. 

Consumatorii pot solicita oricând acces la serviciile de termoficare, fără a aștepta o decizie din partea autorităților locale. Procedura de conectare durează până la 3 ore.

Veaceslav Eni a precizat că toate resursele întreprinderii au fost direcționate pentru modernizarea sistemului de termoficare, iar cele mai importante lucrări au ținut de îmbunătățirea eficienței instalațiilor de producere și modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice pentru încălzire și prepararea apei calde.

Printre principalele proiecte implementate țin de modernizarea a 20 km de conducte, în peste 55 de șantiere în tot municipiul Chișinău, instalarea a 120 de Puncte Termice Individuale în 86 clădiri din capitală, începerea lucrărilor de reconstruire a blocului energetic Nr.1, de la CET Sursa I și reabilitarea utilajului termotehnic de la Sursele de producere – CT Vest, CT Sud și CET Sursa I.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării