main logo
832

Temperaturi surpriză: Cum va fi vremea în luna august

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Temperaturi surpriză: Cum va fi vremea în luna august

Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni vor fi 28 de grade, iar la Soroca cu un grad mai cald. La Bălţi şi Orhei se vor înregistra 30 de grade, iar cerul va fi noros. La Tiraspol meterologii prognozează 32 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 32 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 33 de grade, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

În Chişinău se vor înregistra 31 de grade Celsius şi vor fi ploi cu descărcări electrice. Noaptea sunt prognozate 21 de grade. În următoarele zile, maximele vor ajunge până la 31 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va fi cald, însă cerul va fi variabil. La Madrid vor fi maxime de 38 de grade Celsius, iar la Roma de 36 de grade. La Paris temperaturile vor ajunge până la 30 de grade. La Londra cerul va fi variabil şi se vor înregistra 26 de grade. La Berlin termometrele vor indica 34 de grade.

La Viena sunt prognozate 33 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga sunt anunţate 35 de grade, iar la Budapesta 32 de grade şi ploi cu descărcări electrice. La Varşovia vor fi 32 de grade, iar la Bucureşti temperaturile nu vor depăşi 31 de grade Celsius.

La Atena şi Ankara sunt prognozate 32 şi, respectiv, 33 de grade, izolat vor cădea ploi. La Moscova se anunţă temperaturi de 28 de grade şi cer senin, iar la Kiev sunt prognozate 27 de grade Celsius.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării