main logo
692

Temperaturi de vară la începutul lunii mai. Cât de cald va fi

Mâine se prevede cer senin. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni și Soroca se vor înregistra 26 de grade. La Bălți şi Orhei vor fi 27 de grade.

Temperaturi de vară la început de mai. Cât de cald va fiTemperaturi de vară la începutul lunii mai.

La Tiraspol va fi cu un grad mai mult. La Leova sunt prognozate 29 de grade. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 31 de grade Celsius, scrie publika.md.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 13 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 28 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi parţial senin, cu temperaturi de până la 30 de grade. Luni va ploua slab.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va senin. La Madrid sunt prognozate 20 de grade Celsius, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Paris se vor înregistra 17 grade, iar la Londra 15 grade Celsius. În Capitala Italiei sunt posibile ploi cu 21 de grade în termometre

La Viena se aşteaptă 26 de grade, iar la Praga vor fi 17. La Belgrad meteorologii anunţă până la 27 de grade Celsius, iar la Budapesta va fi cu două grade mai mult. La Varşovia sunt anunţate temperaturi generoase de 30 de grade Celsius. La Bucureşti şi Kiev mercurul din termometre va indica 28 de grade, iar la Ankara va fi cu un grad mai puţin şi sunt posibile ploi. La Atena se aşteaptă 26 de grade Celsius cu cer senin. Aceeaşi temperatură va fi şi la Moscova. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării