main logo
485

Telefonul buclucaş: A cerut ajutor, dar s-a încurcat în declaraţii

A apelat la ajutorul poliţiştilor, însă la venirea acestora s-a cam încurcat în declaraţii. Este vorba de un tânăr ce a sunat la poliţie după ce ar fi fost victima unui grup de persoane, care l-ar fi bătut şi i-ar fi furat telefonul mobil de model Samsung.

Telefonul buclucaş: A cerut ajutor, dar s-a încurcat în declaraţii

Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă.

În timp ce verificau zona, la câţiva metri distanţă, oamenii legii au găsit telefonul aruncat printre crengile unor arbuşti. Totodată, aceştia au reţinut două persoane care coincideau după semnalmentele descrise de victimă, transmite Ştiri.md cu referire la Canal3.

Ulterior, atât victima cât şi presupuşii atacatori au fost conduşi la Inspectoratul de Poliţie de pe sector, unde au fost supuşi audierilor. În cadrul acestora, suspecţii au declarat că nu cunosc tânărul care se dă drept parte vătămată, întrucât îl văd pentru prima dată.

Mai mult decât atât, aceştia au negat că ar fi sustras vreun telefon mobil, susţinând că în momentul reţinerii se îndreptau spre casă după ce au petrecut câteva ore într-un local din regiune unde au fost implicaţi într-o altercaţie.

Deşi, inţial a cerut ajutorul forţelor de ordine, într-un final victima a renunţat să depună vreo plângere în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării