main logo
20804

Țeapă la tombola Rompetrol, denunțată de un șofer. Reacția companiei

Tombola de la Rompetrol Moldova este un fake de râsul găinilor. Cel puțin așa susțin mai mulți internauți indignați de schemele dubioase la extragerea în baza tichetelor acumulate după alimentarea mașinilor.

Țeapă la tombola Rompetrol, denunțată de un șofer. Reacția companiei

Pe o rețea de socializare un bărbat a analizat modalitățile prin care au fost extrase mașinile Skoda Superb Ambition și Nissan Qashqai la ultimele 2 promoții.

Bărbatul susține că și-a căutat codurile în lista de extragere și nu a găsit niciunul, ba mai mult, numerele câștigătoare (2 de rezervă) nu erau în general în listă, ci erau injectate la mijlocul listei și evidențiate.

Bărbatul este indignat de faptul cum lucrează programul de extragere al acestei benzinării: „Orice copil cu 2 clase terminate și acces la Internet înțelege că acesta-i un fake de râsul găinilor", a scris șoferul.

Mai mult, analizând, șoferul a ajuns la concluzia că la ultimele două promoții, codul câștigător este identic, o singură cifră fiind schimbată cu locul:

Codul câștigător din 27 august 2018 (vezi aici: https://www.facebook.com/Rompetrol.Moldova/videos/1495690397242776/) și codul câștigător din 10 februarie 2019 (vezi aici: https://www.facebook.com/Rompetrol.Moldova/videos/389078078315249/), CONȚIN EXACT ACELEAȘI CIFRE, DOAR UNA FIIND SCHIMBATĂ CU LOCUL!!!

27 august 2018: 78 2947 567
10 februarie 2019: 78 9472 567

3...2...1... AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!
Uite așa, dragi prieteni, se extrag premiile mari în Republica Moldova. În țările civilizate pentru așa scheme se fac și ani de pușcărie, dar la noi...", a conchis șoferul revoltat.

Scandalul a ajuns și în vizorul bloggerului Eugen Luchianiuc, care a prezentat mai multe detalii despre tombola organizată. 

„1. Organizator al promoției au fost un oarecare „IPG-Initiative”, asta reiese din regulamentul publicat chiar pe site-ul celor de la Rompetrol Moldova. 2. Acești „IPG-Iniatiative” sunt de fapt doar un SRL de tip „tampon”. 3. Scopul acestor „IPG-Iniative” este de a face tot felul de lucruri murdare pentru cei de la McCann Moldova care, au același oficiu. Deja faptul că admin la mccann e cofondator la ipg e o chestie colaterală. Urâte lucruri face McCann în Moldova. Trebuie de povestit la cei de la worldwide cum procedează kantora lor moldovenească", a scris Luchianiuc pe blogul său.

Între timp, pe Facebook a apărut o femeie care susține că a câștigat mașina la tombolă. „Da, așa este! Eu voi posta și pozele după ce vom perfecta actele, fiindcă este o procedură care durează! Am fost o norocoasă!!!", a scris internauta.

Totodată, compania Rompetrol Moldova a venit cu o replică:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării