main logo
19736

Țeapă ca în anii ’90, filmată la magazine din Chișinău

Cu siguranță ați procurat și nu doar o singură dată produse aflate la prețuri promoționale, însă de câte ori ați verificat dacă prețurile la raft și cele de pe bon coincid?

Țeapă ca în anii ’90, filmată la magazine din Chișinău

Activiștii de la StopHam Moldova au mers la două magazine ale unei rețele de produse din pește și fructe de mare, după ce unii consumatori s-au plâns că e o adevărată țeapă sub formă de ofertă speciale, transmite Știri.md.

Clienții erau informați la raft că pot cumpăra cutii cu somon în ulei la preț special de 65 de lei kilogramul.

De fapt, la casa de marcat aflau că au de plătit 130 de lei kilogramul. 

Asta pentru că 65 de lei era, de fapt, prețul pentru o cutie de 500 de grame.

Administratoarea magazinului, aflat pe strada Piața Dimitrie Cantemir 1, a dat vina pe oficiul central al magazinelor, spunând că nu ea este cea care decide prețurile.

Totodată, văzând că este filmată, a scos prețurile de la raft, iar produsele au fost vândute conform prețului promoțional, deși pe aparatul de marcat era indicată o sumă dublă.

"E o țeapă în stilul anilor '90", a comentat activistul StopHam Alexandr Ciolac.

Aceeași situație a fost filmată și la magazinul situat pe șosea Hâncești 60/4, aici însă administratoarea a reacționat amabil, declarând că imediat vor fi puse prețurile corecte.

Activiștii StopHam Moldova vin cu un apel către toți cetățenii și îi roagă să nu fie indiferenți dacă văd astfel de șiretlicuri și reduceri prin magazine.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării