main logo
45751

Taximetrist din Chișinău, împușcat în cap: Dezvăluirile soției

Un taximetrist din Capitală a trăit adevărate clipe de coșmar noaptea trecută după ce un client a scos un pistol și a tras în acesta.

Taximetrist din Chișinău, împușcat în cap: Dezvăluirile soțieiColaj: știri.md

Dezvăluirile au fost făcute de soția acestuia pe rețelele de socializare, transmite Știri.md.

Femeia a spus că soțul său care activează în calitate de șofer la o firmă de taxi din Capitală, în timp ce efectua o comandă, a fost împușcat în cap de un client.

Din fericire bărbatul a rămas în viață, iar acesta deja se află acasă.

„Soțul meu a fost împușcat în cap, asta nu este o glumă. Cu el totul este bine din fericire.

Era o persoană în stare de ebrietate care a chemat un taxi. Au urcat mai întâi două pasagere după care bărbatul a deschis ușa soțului meu și fără să-i zică ceva a tras din pistol”, a mărturisit femeia.

Ofițerul de presă Natalia Stati a confirmat pentru Știri.md producerea incidentului.

Stati ne-a spus că totul s-a întâmplat în jurul orei 01:22. Taximetristul, un bărbat de 29 de ani a alertat oamenii legii și a solicitat ajutorul medicilor.

„La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO și grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși în cadrul documentării polițiștii au stabilit că în direcția bărbatului a fost efectuată o împușcătură după care suspectul a fugit.

De la fața locului a fost ridicat un tub de cartuș asemănător pentru pistoalele de semnalizare, care urmează a fi îndreptat la expertiza. În urma măsurilor întreprinse de polițiști suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 30 de ani. Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore”, a mai adăugat ofițerul de presă.

Ulterior, sursele Pulsmedia au declarat că pistolarul ar fi un fost angajat angajat din cadrul Serviciului Protecție și Pază de Stat concediat.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării