main logo
697

Taxele vamale la importul produselor moldovenești pe piața chineză ar putea fi eliminate

Ministrul afacerilor externe, Tudor Ulianovschi, a solicitat la Beijing eliminarea taxelor vamale la importul produselor agricole și vinicole moldovenești pe piața chineză.

Taxele vamale la import pe piața chineză ar putea fi eliminate

Șeful diplomației moldovenești a subliniat necesitatea consolidării dialogului strategic bilateral, în contextul în care în ultimii doi ani s-au înregistrat o serie de acțiuni concrete în vederea sporirii contactelor interumane prin facilitarea regimului de vize pentru cetățenii chinezi și atragerea investițiilor străine în Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Președintele Comisiei parlamentare pentru Afaceri Externe a Chinei a apreciat lansarea consultărilor bilaterale privind negocierea unui eventual Acord de liber schimb între Republica Moldova și China reciproc avantajos pentru ambele state, runda a treia desfășurându-se zilele acestea la Chișinău.  

Totodată,Președintele Comisiei parlamentare pentru Afaceri Externe a Chinei, Zhang Yesui, a acceptat invitația Ministrului Ulianovschi de a efectua o vizită de lucru la Chișinău în viitorul apropiat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării