main logo
954

Tatăl unui pădurar, găsit mort pe teritoriul rezervației Codru

În interiorul unui canton amplasat pe teritoriul rezervaţiei naturale Codru a fost depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, originar din raionul Străşeni.

Tatăl unui pădurar, găsit mort pe teritoriul rezervației Codru

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Strășeni a declarat că la faţa locului s-a deplasat grupul operativ al IP Străşeni în deplină componenţă, conducerea IP Străşeni şi procurorul.

La faţa locului s-a stabilit că bărbatul a rămas de unul singur să supravegheze cantonul, la rugămintea fiului său care este pădurar.

Bărbatul a fost depistat la podea cu plagă în regiunea gâtului şi abdomenului de către nişte locuitori. De asemenea, s-a stabilit că uşa de la odaia în care se afla victima şi uşa de la intrare erau încuiate din interior cu cheile în lacăte, la faţa locului nu sunt prezente urme de pătrundere forţată în canton sau urme de luptă.

Medicii legiști care s-au deplasat şi ei la faţa locului au constatat faptul decesului a survenit în urma hemoragiei cauzate de plăgile de pe abdomen şi gât. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul suferea cronic de hemoroizi.

Tragedia a avut loc la data de 16 decembrie.

Inspectoratul IP Strașeni cercetează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării