main logo
4916

Tatăl lui Artiom, despre starea fiului: A început să respire singur

Tatăl lui Artiom, copilul de șapte ani de la Edineț care a căzut în gol de la etajul patru, a anunțat că băiatul a început să respire singur, fiind deconectat de la aparatul de respirație artificială.

Tatăl lui Artiom, despre starea fiului: A început să respire singur

În aceste momente, micuțul este transferat în reanimobilul ajuns de la Chișinău. Artiom va fi transferat la un spital din Capitală, transmite Știri.md cu referire la Tv6.md.

„Vă implor, rugați-vă să ajungem cu bine!”, este mesajul plin de durere al tatălui lui Artiom.

Amintim că băiatul în vârstă de șapte ani se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul patru al locuinței sale. Tragedia s-a întâmplat aseară în orașul Cupcini, raionul Edineț.

Artiom, de șapte ani, a căzut miercuri seara de la etajul patru al unui bloc de locuit din orașul Cupcini, raionul Edineț. 

Avocatul familiei relata anterior că medicii din Edineț nu îi pot acorda ajutorul corespunzător, din cauza lipsei de utilaj necesar. 

Ulterior, a intervenit și Ministerul Sănătății, care menționa că, în pofida insistențelor părinților, din cauza traumatismelor suportate la plămâni, micuțul nu poate fi dus în Capitală pe cale aeriană, dar este preluat de ambulanță și transferat la Bălți.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării