main logo
3322

Tată și fiică, morți într-un accident în Italia. Familia cere ajutor

Familia bărbatului de 34 de ani și fiicei sale de numai 13 ani, care au murit în urma unui accident cumplit produs în orașul Mestre din Italia solicită ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Tată și fiică, morți într-un accident în Italia. Familia cere ajutor

Contactată de Știri.md, Tatiana Boaghe, mama fetiței a declarat că a găsit bani pentru a-și aduce fiica în Moldova, însă nu resurse financiare pentru înmormântare.

Femeia spune că împreună cu fetița va ajunge în Moldova la data de 4 iulie.

"Cu strigat la cer va cerem ajutor! În urma unui straşnic accident au decedat pe loc tatăl si fiica sa, Boaghe Andrei în vârsta de 34 de ani și Ana Maria de doar 13 ani. Facem tot posibilul să aducem fetița în Moldova, unde urmează a fi înmormântată ,însă este nevoie de o sumă mare de bani de care mama fetiței nu dispune întrucât este singură cu 3 copii și fară un loc de muncă. Vă rugam din suflet să ne ajutați, să contribuiți fiecare cu ce poate!", scrie în mesajul familiei pe o rețea de socializare.

Numarul contului bancar: 2006052003523

Boaghe Tatiana mama

Știri.md amintește că un autocar s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Touran, lângă orașul Mestre din Italia. În mașină se aflau 6 persoane din Republica Moldova. În urma impactului, un bărbat de 34 de ani și fiica sa de 13 ani au decedat pe loc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării