main logo
574

Târgul posturilor vacante de voluntariat 2019, deschis la Chișinău

Târgul posturilor vacante de voluntariat este un eveniment anual al Centrului Republican al Voluntarilor, la care sunt invitați toți doritorii de a deveni voluntari. La târg veți afla despre proiectele actuale ale Centrului de voluntariat, despre direcțiile în care activează Centrul, precum și coordonatorii vă vor alege postul de voluntar potrivit!

Târgul posturilor vacante de voluntariat 2019, deschis la Chișinău

Târgul de voluntariat se desfășoară deja în al cincilea an și anual peste 350 de potențiali voluntari participă la acest eveniment.

La târgul posturilor vacante de voluntar veți primi răspunsuri la întrebări: Cine este voluntarul? Cum este organizată activitatea de voluntariat în Moldova și ce beneficii oferă? Ce abilități dezvoltă voluntariatul? Cine are nevoie de ajutor și ce probleme rezolvă voluntarii? De ce este important să fii voluntar?

Centrul Republican de voluntariat oferă ajutor copiilor, vârstnicilor, persoanelor de vârstă mijlocie, familiilor, îngrijirii mediului, ajută animalele, promovează un stil de viață sănătos în țara noastră, desfășoară diverse activități în masă și dezvoltă inițiative de voluntariat!

Programul Târgului:

14:00-18:00 Prezentarea proiectelor RVC. Veți afla despre posturile de voluntariat, în acele direcții care vă interesează. Anume aici, oricine poate alege o activitate de voluntariat pe plac și să învețe mai multe despre problemele pe care le rezolvăm prin intermediul proiectelor sociale.

18:00-19:30 Seara atmosferică. O seară de comunicare, întâlniri noi. Muzică live și gogoși delicioase de la echipa DC.

19:30-20:00 premiera filmului documentar "Motivația mea. Istoriile voluntarilor." La baza documentarului se află 5 istorii a voluntarilor de diferite vârste și profesii din Republica Moldova. Personajele principale vorbesc despre ceea ce a fost motivația lor de a fi voluntar, ceea ce ia condus la fapte bune și cum voluntariatul a devenit modul lor de viață.

Vă așteptăm duminică, 22 septembrie, de la ora 14:00-20:00 la cafeneaua DC Donuts and Coffee, pe adresa str.Pușkin 16.

Intrarea este liberă! Află cum să devii o parte a binelui!

069020369 

Facebook event 

www.rvc.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării