main logo
467

Târgul bijuteriilor second-hand la Orhei. Banii colectaţi, pentru finanţarea proiectelor de tineret

Splendoare, rafinament şi mult interes. Acesta a fost tabloul zilei în ajun de 8 martie pe strada Vasile Lupu din oraşul Orhei.

Târg la Orhei. Banii colectaţi, pentru finanţarea proiectelor de tineret

Acolo a fost organizat târgul de bijuterii “Biju second-hand”, ediţia a doua, transmite Știri.md cu referire la moldova9.com

Iarmarocul bijuteriilor a fost organizat de Fondul pentru Tineri Orhei cu scopul de a colecta bani pentru finanţarea proiectelor din Programul de Granturi Mici.

Evenimentul a presupus o etapă de colectare a bijuteriilor sau a altor obiecte în stare bună, dar care nu mai sunt necesare pentru unii. Aceste bijuterii donate au fost scoase la vânzare cu un preţ simbolic și accesibil pentru toate categoriile de cumpărători.

Cumpărătorii iarmarocul “Biju second-hand 2” nu s-au lăsat mult aşteptaţi. Unii au admirat bijuteriile scoase spre vânzare, alţii chiar au scos şi bani din buzunar pentru a le cumpăra şi, ulterior, a le face cadou pentru persoanele dragi.

Banii adunaţi vor fi direcţionaţi pentru susţinerea proiectele tinerilor din Orhei în cadrul Programul de Granturi Mici în tandem cu donaţiile partenerilor strategici Fundaţia Est Europeană și Consiliul Raional Orhei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării