main logo
579

Târg de cariere în Capitală. Angajatorii prezintă peste 3.000 de oferte de muncă

Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, pot găsi cele mai bune oferte la Târgul de Cariere care se desfășoară astăzi la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală.

Târg de cariere în Capitală. Angajatorii prezintă peste 3.000 de oferte

Evenimentul a început ieri și în cadrul acestuia, zeci de angajatori prezintă locuri de muncă atât pentru persoane fără experiență, cât și pentru cei cu experiență. De asemenea, la Târg sunt puse la dispoziția participanților programe de stagii și oportunități de voluntariat, relatează Știri.md cu referire la moldpres.

Persoanele care vizitează Târgul au posibilitatea de a intra în contact cu cele mai importante companii din Chișinău, care oferă locuri de muncă în domenii precum IT, Retail, Financiar-bancar, Automotive, Marketing, Servicii, Limbi străine.

Organizatorii estimează că ediția curentă a Târgului va fi vizitată de peste 4 mii de persoane. Intrarea este liberă.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în 2006 și are loc de două ori pe an,  primăvara și toamna.

La ediția precedentă a Târgului de Cariere au participat 3.300 de candidați și 42 de companii. Majoritatea candidaților care au vizitat Târgul au vârsta cuprinsă între 21 și 35 de ani. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării