main logo
511

Taraclia: Locuitorii vor beneficia de servicii publice la ghișeul unic

Agenția Servicii Publice a deschis astăzi, încă un Centru Multifuncțional în sudul țării. De acum, ghișeul unic este disponibil și pentru populația raionului Taraclia.

Taraclia: Locuitorii vor beneficia de servicii publice la ghișeul unicTaraclia: Locuitorii vor beneficia de servicii publice la ghișeul unic

Edificiul a fost construit de către Agenția Servicii Publice în centrul orașului pe str. Ștefan cel Mare nr. 32. Interiorul este spațios și prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni cât și pentru angajați, transmite Știri.md.

În cadrul oficiului sunt amenajate 18 ghișee la care vor fi prestate servicii din domeniile de competență ale ASP. 

Astfel, într-o singură instituție locuitorii raionului își pot perfecta actele ce țin de  înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora etc.

„Am selectat acest loc pentru amplasarea centrului deoarece corespunde mai multor criterii. În preajmă se află și alte servicii desconcentrate din raion, administrația și stația auto, ca să le fie comod și cetățenilor care vin din sate”, a declarat primarul orașului Taraclia Serghei Filipov. Iar președintele raionului Chiril Tatarlî a declarat că își dorește ca oamenii să iasă mulțumiți din oficiul ASP și să aprecieze activitatea centrului multifuncțional care le va ușura viața.

În prezent cetățenii pot solicita în centrele multifuncționale peste 1.000 de servicii publice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării