main logo
1591

Tânărul care s-a lovit cu mașina într-un copac la Cioburciu a murit

Tânărul de 19 ani din regiunea transnistreană, care a fost transportat de urgență la spital, fiind în stare gravă, după ce s-a izbit puternic cu automobilul său într-un copac, s-a stins din viață în dimineața zilei de astăzi, 11 septembrie.

Tânărul care s-a lovit cu mașina într-un copac la Cioburciu a muritColaj: Știri.md

Potrivit presei din stânga Nistrului, timp de o săptămână, medicii au luptat pentru viața tânărului. Din păcate, acesta a murit, transmite Știri.md. 

Amintim că accidentul s-a produs în dimineața zilei de 4 septembrie, în jurul orei 07:00, pe un drum național din apropiere de localitatea Cioburciu.

Șoferul unui automobil de model Honda, în vârstă de 19 ani, conducea dinspre Slobozia spre satul Glinoe. La un moment dat, din motive necunoscute, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea și s-a lovit puternic într-un copac, având viteză excesivă. 

La fața locului au ajuns și salvatorii, care l-au scos pe șofer din automobil cu ajutorul echipamentelor speciale. Acesta a fost prins în interiorul mașinii, care după lovitură s-a avariat foarte grav. În mașină nu erau pasageri. Victima a fost transportată la spital, fiind în stare inconștientă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării