main logo
36718

Tânăra ucisă și arsă la Rezina ar fi vie: Declarațiile rudelor

Tânăra găsită arsă într-o pădure din Rezina ar fi vie, iar rudele susțin că aceasta ar fi traficată și dusă peste hotare, cu acte false.

Tânăra ucisă și arsă la Rezina ar fi vie: Declarațiile rudelorColaj: știri.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Vorbește Moldova, unde atât rudele, cât și experții, au analizat toate amănuntele acestei crime, transmite Știri.md.

Totul s-ar fi întâmplat pe 14 octombrie, când tânăra de 19 ani a plecat într-o direcție necunoscută, însoțită de fosta concubină a noului său iubit.

În aceeași zi, oamenii legii au descoperit locul crimei într-o pădure din apropierea satului Echimăuți.

În cadrul emisiunii, mama fetei omorâte a declarat că nu crede că fata este moartă, deoarece a primit doar câțiva saci cu scrum și un singur os, iar din documentările acesteia și ale rudelor, este imposibil să arzi un cadavru și să nu rămână mai multe oase întregi.

Totodată, presupusa ucigașă și-a recunoscut vina, însă mătușile victimei susțin că ucigașa s-ar fi ocupat mai mult timp cu traficul fetelor peste hotare și că acum ar încerca să ascundă faptul că fata este vie.

De remarcat faptul că atât rudele, cât și experții prezenți la emisiune, au ajuns la concluzia că tânărul din cauza căruia s-ar fi produs această crimă se încurcă în declarații și cunoaște mai multe lucruri decât spune oficial.

Experții emisiunii au declarat că polițiștii au investigat superficial locul crimei și nu au adunat nicio probă concludentă de la locul crimei.

Acum, rudele așteaptă rezultatele ADN pentru a vedea dacă într-adevăr a fost omorâtă fata de doar 19 ani.

Știri.md amintește că fata originară din Ungheni a fost dată în căutare, însă la o săptămână au fost găsite rămășițele ei.

Fosta concubină a tânărului, o femeia de 27 de ani, a venit la ei și sub pretextul că vrea ceva să discute cu fata a chemat-o la o plimbare.

Ulterior, în timpul discuției cu tânăra de 19 ani, femeia de 27 de ani, privind relația acesteia cu fostul său concubin, fiind sub influența alcoolului şi a gelozie și-a dus victima într-o fâșie forestieră din apropierea satului Echimăuți. 

Într-o discuție cu oamenii legii, femeia a recunoscut că în seara zilei de 8 octombrie ea a maltratat tânăra după care a strangulat-o și i-a dat foc. 

Iar pentru a se asigura că aceasta arde, timp de câteva ore a urmărit cum fata arde.

Dacă i se va dovedi vina, femeia riscă să-și petreacă după gratii următorii 25 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării