main logo
4144

Tânăra schilodită pe viaduct era dansatoare: Apelul surorii sale

Sora Marcelei Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, după ce a fost prinsă între două mașini în urma unui accident rutier, susține că aceasta a fost mereu activă, a dansat opt ani și a participat la competiții în afara țării, fiind premiată cu locuri de top.

Tânăra schilodită pe viaduct era dansatoare: Apelul surorii saleColaj: Știri.md

La moment, familia sa adună bani pentru proteze, care sunt foarte costisitoare, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Toate conturile sunt adevărate. Am primit rechizitele bancare ieri, dar a fost o problemă tehnică. Deja sunt active.

Șoferul BMW-ului a telefonat părinții și și-a recunoscut vina în totalitate. Asta a fost tot. Nu a venit la spital, nu a vorbit cu noi, din partea lui nimeni nu s-a apropiat și nu a adresat măcar o întrebare despre cum se simte sora mea.

Avem avocați. Multă informație nu putem publica, pentru că este secretul anchetei, dar o să luptăm să facem dreptate. Am încrederea că responsabilul de accident o să răspundă pentru faptele sale.

Ea își dorește atât de mult să trăiască, să iasă, să alerge. Noi vom merge cu foaia și pixul să luăm lecții de viață de la ea. Un suflețel de 25 de ani ne arată că viața trebuie trăită la maximum. Marcela a fost mereu activă, a dansat, cred că șapte-opt ani a mers la dansuri. Dansuri sportive. Era mereu în mișcare, la alergat, la plimbare. O persoană mai activă și mai pozitivă nu am întâlnit.

Marcela intenționează să scrie o carte. Să menționeze toată durerea, fericirea, toate persoanele care i-au fost alături.

Vreau să le mulțumesc băieților care s-au oprit lângă ea. Au scos centura de la pantaloni, au încercat să oprească hemoragia până la sosirea ambulanței. Băieților de la ambulanță un mare mulțumesc. Și acum îmi spune cum toți cântau cu ea în ambulanță. Vă spunem tuturor un mare mulțumesc”, a declarat Livia într-o discuție cu Alexandru Ciolac, reprezentantul StopHAM.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă, vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Șoferul, care a lovit o tânără cu BMW-ul pe viaduct și a lăsat-o fără picioare este cercetat în libertate.

Imagini horror de la accidentul în care o tânără a fost strivită între două mașini. Victima stă întinsă pe traseu și strigă de durere. „I-a rupt picioarele”, a spus bărbatul care a filmat.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Citește și:

Accidente grave în Capitală: Două persoane se zbat între viață și moarte

Detalii noi despre accidentul de pe viaduct: Femeia lovită e o pasageră

Tragedia de pe viaduct: Care este starea șoferiței lovite de BMW

Apel disperat al tinerei accidentate pe viaduct: Vreau să trăiesc

Accidentul de pe viaduct: S-a pornit o cauză penală. Ce spune șeful IGP

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării