main logo
12722

Tânăra dispărută după BAC ar putea fi răpită: În sat a fost și un viol

Tânăra din Hârbovăț, Anenii Noi, care a dispărut pe 27 iunie după ce a aflat notele de la bacalaureat este de negăsit.

Tânăra dispărută după BAC ar putea fi răpită: În sat a fost și un viol

Directoarea școlii în care învăța Adriana Iordăchescu presupune că minora ar fi furată.

Din momentul dispariției atât oamenii legii, cât și sătenii au căutat-o, însă fără niciun rezultat, scrie bloknot-moldova.md.

Directoarea Elena Zmeu este de părerea că notele de la examen sunt doar unul dintre motivele din care fata a dispărut.

„Dispariția fetei și nota de la bacalaureat este doar o coincidență. Dacă fugea de acasă doar pentru o notă demult o găseam. Zilele trecute a venit din Israel tatăl vitreg al Adrianei, ei erau în relații foarte bune", susține directoarea.

Totodată, Elena Zmeu a spus că la sfârșitul lunii mai a mai dispărut o fată din localitate, însă atunci a fost violată și apoi lăsată să plece acasă.

Mama Adrianei mărturisește că fetița a plecat de acasă fără bani și fără acte, așa că nu avea cum să plece prea departe singură, iar înaintea examenelor fata era binedispusă.

„Lasă măcar și note de 2 să primească, dar să vină acasă, vie și sănătoasă. Credeam că a plecat din cauza notelor, dar noi nu ne certam cu ea",  a spus plângând mama fetei dispărute.

Amintim că tânăra în vârstă de 18 ani, viitoare absolventă, a dispărut exact după ce a aflat că a luat nota 3 la o probă de Bacalaureat - matematica. Astfel, preliminar, poliția locală presupune că ea ar fi fugit de acasă, pentru că este unica fetiță din clasă care nu a susținut examenul la Bacalaureat și îi este rușine să se întoarcă.

În ziua când a dispărut, purta un maiou negru, o pereche de pantaloni scurți în culoare albastră și adidași roșii. Are o înălțime de 1.65 metri, păr negru lung și ochi căprui. Fata locuia cu mama de profesie educatoare şi fratele său în vârstă de 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării