main logo
10968

Tânăra dispărută din Orhei: Procurorii cer 30 de zile de arest pentru șofer

Procuratura raionului Orhei va înainta astăzi, 18 aprilie, un demers de aplicare a măsurii de arest preventiv pe un termen de 30 de zile în privința șoferului Fordului, mașina în care a urcat Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, care a dispărut fără urmă. Despre aceasta a declarat pentru Unimedia Violina Moraru, consultanta procurorului responsabil de comunicare cu mass-media.

Tânăra dispărută: Procurorii cer 30 de zile de arest pentru șoferFoto: colaj știri.md

„Urmărirea penală este în desfășurare, fiind examinate toate circumstanțele”, a adăugat Violina Moraru, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Șoferul automobilului în care a urcat tânăra dată dispărută la Orhei ar fi declarat polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul.

Ieri, oamenii legii au anunțat că șoferul mașinii în care a urcat tânăra a fost reținut. Potrivit Poliției, fata este de negăsit în continuare, iar bărbatul nu colaborează cu ancheta.

Ion Mocanu, iubitul Anei, tânăra de 19 ani din Orhei, dispărută de cinci zile după ce a urcat într-o mașină la o stație de așteptare din oraș, a făcut primele declarații pentru Canal 5 despre ce a discutat cu fata înainte ca aceasta să dispară. Mai mult, tânărul a arătat ultimul mesaj al Anei în care aceasta spune că a urcat într-o mașină, după ce Ion i-a scris că vine un amic de-al său să o ia și să o ducă la cămin.

Momentul în care Ana-Maria Guja urcă într-un automobil a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ana-Maria este însărcinată în a șasea lună. Despre aceasta a declarat o rudă a ei într-un mesaj pe rețelele sociale. Fata este de negăsit după ce, în seara zilei de 12 aprilie, ar fi urcat într-un automobil de ocazie și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Tânără de 19 ani a dispărut fără urmă după ce a urcat într-un automobil, pe strada 31 August din oraș, pe data de 12 aprilie, la ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Astfel, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

Citește și: Tânăra dispărută din Orhei și-ar fi dat seama că e într-o mașină străină

Citește și: Momentul în care tânăra dispărută din Orhei urcă într-o mașină de ocazie

Citește și: Iubitul tinerei dispărute: Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce

Citește și: Tânăra dispărută acum patru zile era însărcinată: Ultimele mesaje trimise iubitului

Citește și: O fată de 19 ani a dispărut din Orhei. Poliția cere ajutor cetățenilor

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării