main logo
52589

Tânăra dispărută acum patru zile era însărcinată: Ultimele mesaje trimise iubitului

Tânăra dispărută de patru zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie era însărcinată în luna a șasea. Despre asta a relatat iubitul ei, care s-a adresat la redacția CANAL 5 după ajutor.

Tânăra dispărută acum 4 zile era însărcinată: Mesajele trimise iubituluiColaj: știri.md

Tânărul a relatat că fata se numește Ana, are 19 ani și este însărcinată în luna a șasea. Ea își face studiile la Colegiul Pedagogic din Orhei, iar vineri, pe data de 12 aprilie, după ora 20:00, revenea de la muncă și l-a rugat pe el să vină să o ia, pentru că se simțea cam rău, transmite Știri.md cu referire la tv6.md.

Deoarece tânărul nu putea merge, l-a rugat pe un prieten să ia tânăra de la o stație de așteptare. La câteva minute distanță, mai exact, la ora 20:59, Ana i-a scris un mesaj iubitului că a urcat în mașină (într-un Ford Fusion negru).

Iubitul ei, înțelegând că nu putea să ajungă mașina prietenului lui atât de repede, a început să o sune pe Ana, însă după primul apel cineva a închis telefonul. Din acea zi, Ana este de negăsit.

Cuplul urma să se cunune după Paște. Nici părinții Anei nu cunosc unde e fiica lor. Poliția e în alertă și o caută pe fată.

Persoanele care cunosc detalii despre locul unde s-ar putea afla aceasta sunt rugate să anunțe la numerele de telefon: 112 sau 078 325 001.

Citește și: O fată de 19 ani a dispărut din Orhei. Poliția cere ajutor cetățenilor

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării