main logo
10270

Tânără din Chișinău, închisă într-un apartament și violată de 4 indivizi

Clipe de groază pentru o tânără de 30 de ani dintr-o suburbie a Capitalei.

Tânără din Chișinău, închisă în apartament și violată de 4 indivizi

Timp de aproape trei zile, aceasta a fost ținută și violată de patru indivizi într-un apartament din sectorul Botanica, transmite Știri.md.

Totul a avut loc în perioada 30 august-1 septembrie, după ce indivizii s-au cunoscut în oraș cu tânăra și i-au propus să meargă la unul dintre aceștia acasă.

Făptașii profitând de faptul că victima la acel moment nu avea unde înnopta, au chemat-o în ospeție la unul dintre suspecți, unde timp de trei zile au violat-o.

Incidentul a fost descoperit în noaptea de 1 septembrie, când victima chemase poliția.

Imediat ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașilor. 

Astfel în urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine, indizii au fost localizați și reținuți la domiciliul unuia din suspecți, fiind escortați la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare.

Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru furt.

Totodată la domiciliul unuia dintre suspecți forțele de ordine au depistat mai multe plante de ,,Marijuană”, care au fost ridicate și îndreptate la CTC și EJ, pentru expertizare.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal conform art. 171 ,,Viol” Codul penal și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 12 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării