main logo
23815

Tânără decapitată la Cricova: Filmul crimei care a îngrozit țara

Individul învinuit că a omorât cu bestialitate o tânără de 20 de ani din oraşul Cricova a primit 30 de zile de arest. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Chişinău.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este un amic al victimei. Învinuitul, care riscă detenţie pe viaţă, nu a răspuns la întrebările jurnaliştilor.

Suspectul nu-şi recunoaşte vina. Între timp, au ieşit la iveală detalii şocante în acest caz. Bărbatul a tăiat-o în bucăţi şi i-a aruncat capul în iazul de la Grătieşti. Tânăra locuia cu mama sa într-un apartament cu o cameră din oraşul Cricova.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit să afle detalii exclusive, mai exact, fiind vorba despre declaraţiile principalului bănuit.

Se presupune că, victima ar fi fost amanta tipului. Cu o zi înainte de tragedie, ea ar fi venit în vizită la el. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, iar, fata ar fi încercat să-şi taie venele. Cel puţin, asta le-a spus suspectul oamenilor legii.

Bărbatul afirmă că ar fi împiedicat-o de la gestul necugetat. Tot el povesteşte că fata s-ar fi închis, ulterior, în baie, iar, acolo şi-ar fi tăiat gâtul. Când a văzut că nu reacţionează la apelurile sale, individul ar fi spart uşa.

Doar că, zice el, ea era deja moartă. În faţa celor care anchetează cazul, tipul a afirmat că s-a speriat atunci când a găsit cadavrul. Nu este clar însă, de ce nu a sunat la poliţie după ajutor.

Mai mult decât atât, tot el spune că ar fi ţinut trupul neînsufleţit în apartament 24 de ore. Într-un final, a decis să-l dezmembreze pentru a-l putea scoate din locuinţă, astfel, încât să nu dea de bănuit.

Fără remuşcări, suspectul a povestit că, ulterior, a luat un taxi şi a mers în regiunea comunei Grătieşti.

Acolo, a scăpat de cadavrul secţionat.

O vecină a spus că femeia era îngrijorată în ultimele zile, pentru că fiica ei a plecat sâmbăta trecută la distracţii împreună cu prietenii, iar de atunci nu i-a mai dat nicio veste.

„Avea 3-4 luni când tăticul s-a dus de la dânşii. Copil dorit şi o iubea tare mama. De fiecare dată o suna şi ea spunea dacă se reţinea. Mereu suna", a spus o vecină.

Vecinii au mai spus că fata a absolvit gimnaziul, a urmat nişte cursuri de bucătar, dar nu lucra nicăieri. Tânăra avea un iubit, care a fost plasat, acum câteva luni, în izolator.

După asta, oamenii au văzut-o aproape în fiecare seara în compania unor indivizi dubioşi:

„Mâncau răsărită, beau o "bericică" şi mai făceau ei acolo. Noi stăteam aici, ei acolo şi apoi, ne mai sfădeam cu ei. Îi alungam".

„Vedeam că nu-i şi chiar ne era interesant: ori s-a căsătorit, ori s-a dus undeva la lucru".

„Aşa caz, ne-a şocat pe toţi din casa noastră, când am auzit".

Mătuşa fetei spune că rudele apropiate nu au fost chemate de forţele de ordine să recunoască trupul neînsufleţit, iar mama tinerei mai speră la o minune şi crede că singurul ei copil va reveni acasă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării