main logo
6617

Tânăr plimbat pe parbrizul unui Mercedes în Capitală. Reacția INP

Mai mulți tineri, cel mai probabil aflați sub influența substanțelor narcotice sau a alcoolului, s-ar părea că nu au frică de moarte, dar nici de camerele de supraveghere a traficului rutier sau echipajele Inspectoratului de Poliție.

Tânăr plimbat pe parbrizul unui Mercedes în Capitală. Reacția INP

Cel puțin asta reiese dintr-un video apărut recent pe rețelele de socializare, unde se vede cum unul dintre ei s-a cocoțat pe acoperișul automobilului în timp ce acesta se află în deplasare, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Autorul filmulețului, un alt șofer implicat în trafic,  susține că imaginile au fost surprinse în noaptea de joi spre vineri prin centrul Capitalei.

Din imagini se vede cum cei cel puțin patru tineri petrecăreți  se deplasează haotic și cu viteză, într-un Mercedes cu plăcuțe de înmatriculare din stânga Nistrului, iar unul dintre ei stă cățărat pe acoperișul automobilului și picioarele pe parbriz.

Nestingherit, acesta nu ține cont nici de faptul că șoferul care a surprins momentul l-a atenționat că această plimbare neobișnuită poate fi periculoasă.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii s-au sesizat în legătură cu acest caz și vor porni un proces contravențional pe numele petrecăreților pentru huliganism, dar și pentru faptul că circulau iregulamentar și fără centura de siguranță.

„Aceștia urmează să fie identificați și trași la răspundere conform Codului Contravențional. Pentru faptul că se deplasau fără a avea centura cuplată, șoferul riscă să se aleagă cu amendă de la 450 la 600 de lei și 3 puncte de penalizare, iar pentru huliganism urmează să se decidă în cadrul anchetei”, a precizat Bunghez.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării