main logo
1292

Tânăr din Cantemir, reținut la Chișinău cu drogurile ascunse în ghips

Un tânăr de 18 ani din raionul Cantemir a fost prins pe străzile Capitalei cu o cantitate mare de droguri.

Tânăr din Cantemir, reținut la Chișinău cu drogurile ascunse în ghipsColaj: știri.md

Potrivit informației, acesta avea un comportament suspect, fapt ce i-a determinat pe polițiști să reacționeze, transmite Știri.md.

În cadrul procesului de documentare, polițiștii au depistat asupra acestuia 28 pachețele de tip ”zip-lock” camuflate în ghips, în care se afla conținut vegetal uscat de culoare verde, cu miros specific. Suspectul a fost escortat la inspectoratul de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Toate pachețelele depistate asupra lui au fost ridicate, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta a comunicat că urma să comercializeze drogurile.

În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, ar fi obținut un profit estimat la suma de 7.000 de lei. Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate  pentru ”Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării