main logo
3613

Tăierea panglicii la WC. Nemerenco: Dodon, probabil, va veni la sfințire

De râs și de plâns. Ala Nemerenco a postat pe pagina sa o fotografie care a trezit mai multe critici din partea internauților.

Tăierea panglicii la WC. Nemerenco: Dodon, probabil, va veni la sfințire

În fotografie apare președintele raionului Râșcani, primarul satului Hiliuți, un deputat PSRM și doi minori într-o toaletă, transmite Știri.md.

Atât Nemerenco, cât și internauții au rămas mască când au văzut imaginea în care conducerea taie o panglică roșie, care este ținută de doi elevi în WC-ul gimnaziului din localitate.

''Suntem blocați în pandemie și înecați în COVID. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia la pământ. Izolați de toată lumea. În topul rușinii. Parlamentul mai mult închis decât în lucru.

Și în acest timp deputații socialiști ocupați cu tăiatul panglicilor roșii prin WC. (Președintele, probabil, va veni cu suita sa la sfințire).

Meleagul nostru mai jos decât atât nu a fost adus de nimeni în toată istoria sa. “Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie...

Foto credit CurajTV. Deschiderea festivă a grupului sanitar din gimnaziul s. Hiliuți, r. Râșcani'', a menționat ex-ministra Sănătății.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării