main logo
496

Sute de oameni au sărbătorit ziua orașului Tighina!

Pe 8 octombrie orașul Tighina și-a sărbătorit ziua de naștere. La eveniment au fost prezenți sute de oameni, iar pe scenă au evoluat artiști deja bine cunoscuți de către publicul moldovenesc!

Sute de oameni au sărbătorit ziua orașului Tighina!De sărbătoare, centrul orașului a fost amenajat conform tuturor cerințelor.

De sărbătoare, centrul orașului a fost amenajat conform tuturor cerințelor. Veselia a început încă ziua, când strada principală a fost împânzită cu expoziții de obiecte, porturi și bucate tradiționale!

“Le mulțumesc organizatorilor pentru așa o zi frumoasă, m-am distrat din plin și am reușit să iau chiar și un autograf de la câțiva interpreți” a spus Nicolae Irmaliuk, locuitor al orașului.

Atmosfera a fost încinsă de către colective de dans, muzică, interpreți locali și trupe cunoscute ca: Sunstroke Project, Glam Girls, Single Point și Boris Coval.

“Publicul este foarte receptiv și asta ne bucură. Avem o deosebită plăcere să participăm la un astfel de eveniment.” au menționat băieții din Sunstroke Project.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării