main logo
3603

Sute de oameni au participat la Marșul Memoriei din Capitală, organizat de PSRM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a organizat astăzi, de 9 mai, „Marșul Memoriei”, la care au participat sute de oameni. Evenimentul s-a desfășurat „cu toate simbolurile Marii Victorii”, așa cum au anunțat anterior reprezentanții partidului.

Sute de oameni au participat la Marșul Memoriei, organizat de PSRM

Vladimir Voronin, dar și fostul președinte al țării Igor Dodon au participat la marș și au purtat panglica bicoloră, care este interzisă în Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

La acțiunile dedicată Zilei Victoriei au luat parte și deputații, care la fel purta în piept panglica bicoloră, iar printre ei se numără Vlad Batrîncea, Constantin Starîș, Vladimir Odnostalco, Bogdan Țîrdea, Grigore Novac.

Unii participanți au înlocuit culorile negru cu verde.

Totodată, la manifestație a fost arborat un drapel pe care era imprimat portretul lui Iosif Stalin.

Conform legii, pentru confecționarea, vânzarea și deținerea simbolurilor respective, persoanele fizice riscă o amendă de la 4 500 până la 9 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 30 până la 60 de ore, iar persoanele juridice și cu funcții publice, care vor încălca prevederile respective, riscă o amendă de la 9 000 până la 18 000 de lei.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării