19 iul, 2019 12:49
2 585
0
Surse: Victima în dosarul Petic, audiată în aceste momente
19 iul, 2019 12:49
2 585
0

Potrivit surselor TV8, în aceste momente la ședința de judecată în dosarul „Petic” victima este audiată. Ușa de la sala de judecată în încuiată. Presă nu are acces la ședință.

Foto: captură video

(11:42) Azi are loc ședința de judecată în dosarul Petic. La ședință, magistrații au anunțat că partea vătămată, Viorica Gherman nu este prezentă.

Astfel, fostul polițist de frontieră i-a adresat un mesaj acesteia, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Ea nu a venit pentru că probabil procurorii au dat-o în bară cu ea. Nu este prelucrată, de aia și nu a venit. Eu îi solicit imediat să facă un denunț pe Alexandru Jizdan și toți cei care au prelucrat-o. Totul depinde ce i-a spus aseară procurorii. Prin ea va vorbi azi, Alexandru Jizdan, dacă va veni”, a spus Petic.

Ședința se examinează cu ușile închise.

Fostul polițist de frontieră este deținut în penitenciarul 13, după ce a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare pentru viol. În al doilea dosar, el este cercetat pentru huliganism agravat, care s-ar fi întâmplat în anul 2004. 

Fostul polițist de frontieră se declară nevinovat. El a devenit cunoscut opiniei publice după ce ar fi deconspirat o schemă de contrabandă cu țigări de peste Prut, în care ar fi fost implicați și demnitari de stat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter