main logo
33122

Surse: Cine ar fi moldoveanul strivit de un copac pe malul Nistrului

Ieri, 11 iunie, în urma furtunii puternice, un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla a căzut o ramură groasă. Sursele susțin că bărbatul ar fi Arcadie Spoială, regizor și director de imagine din Republica Moldova.

Surse: Cine ar fi moldoveanul strivit de un copac pe malul NistruluiColaj: Știri.md

Dacă intrăm pe canalul de YouTube al regizorului, observăm că melodia principală este „A murit iubirea”, interpretată de Mark Stam, care a fost lansată acum șapte ani, transmite Știri.md. 

Se pare că totul a început vesel ieri, 11 iunie. La fața locului au mers mai multe persoane cunoscute, printre care și interpretul Ionel Istrati, Arcadie Spoială cu familia sa și alții.

În imaginile video publicate pe Instagram de către Ionel Istrati putem observa că acel cort este asemănător celui peste care a căzut o creangă grea noaptea trecută. Mai mult, scaunul care apare într-un filmuleț video este asemănător celui din fotografiile publicate de presa din stânga Nistrului.

Deocamdată, nicio persoană dintre cele prezente la fața locului nu au confirmat informația respectivă. 

Arcadie Spoială este un regizor și director de imagine din Republica Moldova, care a colaborat cu artiști precum Mark Stam, Trupa Akord, Aliona Moon și alții.

Fratele regizorului, Dumitru Spoială, a confirmat că Arcadie Spoială a decedat și a declarat pentru Newtv.md că familia va veni cu un mesaj public.

Știri.md amintește că un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă. Acesta a decedat în fața copiilor și a soției sale, deoarece nu a reușit să iasă din cort când a început furtuna. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării