main logo
2347

Surse: Adrian Boldurescu a demisionat din cauza diplomei de studii false

Șeful Direcției generale Transport public și căi de comunicații a municipiului Chișinău, Adrian Boldurescu, care a depus cerere de demisie la finele săptămânii trecute, nu ar avea studii superioare.

Surse: Adrian Boldurescu a demisionat din cauza diplomei de studii falseFoto: zdg.md

Surse care au solicitat anonimatul au declarat pentru Vocea Basarabiei că diploma de licență a fostului director nu este autentică, fapt confirmat de Universitatea Tehnică a Moldovei, instituție care ar fi eliberat actul, transmite Știri.md

Potrivit UTM, Boldurescu a fost înmatriculat în 2000 la Facultatea Urbanism și Arhitectură, specialitatea „Inginerie și management în protecția mediului”, însă un an mai târziu a fost exmatriculat pentru neprezentarea la ore. 

Solicitat telefonic de Vocea Basarabiei, Adrian Boldurescu nu a răspuns. Interimatul funcției a fost preluat de către Lilian Copaci. 

Menționăm că mai devreme, Adrian Boldurescu a declarat că și-a dat demisia de la Direcția generală transport public din motive de sănătate

"Este strict legat de familie, cât și niște chestiuni legate de sănătate. N-o să fiu o bucată de timp, plec în România, pentru niște investigații", a explicat el.

Adrian Boldurescu și-a dat demisia acum 3 zile. Cererea de eliberare din funcție a fost deja semnată de Ion Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării