main logo
1469

Summitul CPE: Recomandări pentru liceenii și profesorii implicați la BAC

Întrucât pe 2 iunie traficul va fi ocazional restricționat în legătură cu plecarea oficialilor europeni, pot fi cauzate unele îngreunări ale traficului în zona centrală a municipiului Chișinău.

Summitul CPE: Recomandări pentru liceenii și profesorii implicați la BAC

În acest context, autoritățile informează liceenii și profesorii să ia măsuri respective pentru a-și planifica din timp deplasarea spre Centrele de Bacalaureat, transmite Știri.md. 

Amintim că prima proba de examen din cadrul examenului național de Bacalaureat 2023 a fost stabilită pentru data de 2 iunie 2023 și se va desfășura în 57 de Centre de Bacalaureat din țară, dintre care 24 sunt în municipiul Chișinău. La prima probă de Bacalaureat sunt așteptați circa 4.000 de candidați, dintre care peste 1.500 vor susține examenul în Chișinău.

Menționăm că Summitul Comunității Politice Europene va avea loc pe 1 iunie 2023. Astfel, în satul Bulboaca, în cadrul unui complex vitivinicol, vor fi găzduiți aproximativ 50 de șefi de state și de guverne din Europa și oficiali ai Uniunii Europene.

Prin urmare, bugetarii vor avea minivacanță între primăvară și vară. 1 și 2 iunie, joi și vineri, vor fi zile de odihnă, dar vor fi recuperate prin extinderea timpului zilnic de muncă. În prima zi este sărbătorită Ziua Copilului și, totodată, va avea loc Summitul CPE la Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării