main logo
417

Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani, plasată în carantină

Substația de Asistență Medicală Urgentă (SAMU) Râșcani din cadrul Departamentului regional de Asistență Medicală Urgentă (AMU) Chișinău a fost plasată în carantină.

Substația de Asistență Medicală Urgentă Râșcani, plasată în carantinăFoto: știri.md

Informația a fost confirmată de către Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), transmite Știri.md.

Potrivit informației, instituția a fost plasata în carantină de ieri, 27 aprilie, iar toți colaboratorii din cadrul SAMU Râșcani s-au autoizolat pentru următoarele 2 săptămâni.

„Menționăm faptul că personalul medical infectat cu COVID-19 se află în instituțiile medicale spitalicești pentru tratamentul corespunzător. Persoanele care au rezultatele negative la prezența Coronavirusului de tip nou au fost plasate sub regim restricționat pentru a evita posibilitatea infectării și răspândirii virusului COVID-19.

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce la cunoștință că solicitările vor fi deservite de echipele de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Ciocana și Centru al Departamentului regional de AMU Chișinău. Toată populația este asigurată cu acordarea primului ajutor medical calificat și va beneficia de servicii medicale la etapa de prespital”, se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării