338
0
SUA au donat echipamente de 1 milion de lei Procuraturii
338
0

Ambasada Statelor Unite ale Americii a donat Procuraturii Generale un set de programe soft specializate pentru investigaţii şi echipament IT, de ultimă generaţie, în valoare de un milion de lei.

Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a mulţumit Guvernul SUA și a declarat că echipamentul donat vor ajuta procurorii moldoveni la investigarea fraudele financiar - bancare, transmite Știri.md

„Donaţia, oferită cu multă generozitate de colegii americani, este una extrem de binevenită şi aşteptată nu doar de Corpul de procurori, ci de întreaga societate, care aşteaptă răspuns la multe întrebări.” – a menţionat Procurorul General interimar.

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Excelenţa Sa, Domnul Dereck J. Hogan a reiterat angajamentul Guvernului SUA pentru susţinerea continuă a eforturilor Republicii Moldova de a combate crima organizată şi şi-a exprimat satisfacţia privind cooperarea dintre Ambasadă şi Procuratura Republicii Moldova.

Donaţia este parte componentă a susţinerii continue, oferite de Guvernul SUA Republicii Moldova în domeniul reformării justiţiei şi organelor de drept.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter